Tentang Kami

Kami, Pusat Latihan Pandu Cemerlang Sdn Bhd (PLPC) adalah sebuah institusi memandu yang ditubuhkan sejak tahun 2005 di Pulau Pinang. Syarikat kami mengkhususkan diri dalam menyediakan perkhidmatan pendidikan memandu. PLPC menyediakan kursus latihan menggunakan 80 kenderaan dalam pelbagai kategori Kereta dan Sepeda Motor. Kami telah menjadi sebuah syarikat yang terkenal dan terkenal dengan rekod pencapaian terbaik untuk kepuasan pelanggan terbaik. Kami percaya untuk memastikan pelanggan gembira dan memberikan mereka perkhidmatan dengan harga yang sangat kompeten.

 

Visi & Misi

Visi

Menjadi Institut memandu yang cemerlang bertekad untuk memberi perkhidmatan yang unggul dan berdedikasi untuk melahirkan pemandu yang berhemat.

Misi

Pusat Latihan Pandu Cemerlang bertekad untuk memberi perkhidmatan bagi melahirkan pemandu yang berasakan konsep baik untuk membantu mereka supaya selamat, bertanggungjawab dan yakin dalam pemanduan.

Objektif

Buat pemandu dengan kemahiran yang tinggi dan mematuhi peraturan dan peraturan.

 

Perkhidmatan Kami

Kami mempunyai rangkaian pejabat yang luas di semua lokasi utama untuk membantu anda dengan perkhidmatan yang kami tawarkan.

 

PENDAFTARAN & EXAM

Memudahkan pendaftaran lesen memandu dan peperiksaan yang dijalankan secara tempatan di syarikat kami.

TALK & LATIHAN

Ceramah mengenai Kurikulum Pendidikan Memandu (KPP), kesihatan & latihan keselamatan dan ujian dijalankan secara tempatan di syarikat kami.

SEMUA JENIS MENJADI KURSUS

Kursus memandu seperti A, B, B2, D, DA, PSV, GDL dan H.

PERSEKITARAN YANG SELESAR

Bilik kelas pembelajaran yang selesa disediakan.

INSTRUCTOR MENYELESAIKAN KUALIFIKASI

Jurulatih memandu yang layak dari Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia.

BAIK & KENDERAAN SELESAI

Kenderaan sentiasa dalam keadaan baik dan pemeriksaan keselamatan secara berkala.